PEQ Invest II ny huvudägare i Veddestagruppen tillsammans med företagsledningen.

Veddestagruppen består av Veddesta Distribution AB, Bemmaningsstyrkan i Rosersberg AB, Veddesta Transport AB samt Multilogistik i Stockholm AB. Veddestagruppen omsatte ca. 195 MSEK år 2017. Företaget har funnits på marknaden sedan 1991 och är beläget i Rosersberg i norra Stockholm. Företaget har haft en stabil tillväxt i många år och är  en väletablerad partner inom 3PL med ett brett utbud av tjänster.

”Bolaget är i en mycket intressant bransch och vi ser fram emot att tillsammans med personal och management utveckla bolaget till fortsatt framgång”  säger  Greger Ericsson,  VD för PEQ

PEQ Invest blir ny huvudägare i Veddestagruppen tillsammans med nuvarande management. Management teamet är Jonas Eriksson, Tony Barosen, Johan Olsson och Karim Boularbah.

”Vi i management är glada att förvärvet sker nu eftersom Veddestagruppen är moget för nästa steg i sin utveckling och PEQ kan tillföra kompetens och erfarenhet i företagets nästa fas”  Tony Barosen,  Veddestagruppen

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jonas Eriksson, verkställande direktör Veddestagruppen AB, 08 525 233 74

Greger Ericsson, verkställande direktör PEQ Invest II AB, 0708 73 57 75

Om PEQ

PEQ är ett svenskt Private Equity bolag som genom sina fonder investerar i och utvecklar små- och medelstora svenska bolag. Vårt mål är att ge våra investerare en god avkastning genom att öka värdet på de bolag vi investerar i. För att lyckas med det är vi en aktiv och engagerad ägare som strävar efter att verka som ett stöd och katalysator i bolagen och därmed öka deras utvecklingstakt, tillväxt och lönsamhet. Mer information finns på www.peqab.se.