Nya tankebanor hindrar inte Gigstr

Gigstr grundaren Rasmus Solholm berättar om hur den rådande pandemin tvingade dem att tänka om. Starten av pandemin satte sina spår likt för alla, och när man förstod att detta kunde bli långvarigt tvingade många techbolag att tänka om.

För Gigstr som med sin digitala plattform löste det sig och kunde till och med utöka deras bemannings- och rekryteringserbjudande mot nya branscher. Solholm förklarar att Gigstr har nu blivit ett starkare varumärke, en marknadsposition som blivit mer framtidssäkrad samt en återvändande utvidgad efterfrågan.

Gigstr-plattformen såg nya möjligheter och organisationen utvecklades till att bli en renodlad digitalplattform för gig med young professionals, frilansare och team. Konceptet fungerar framstående för bemannings- och rekryteringssystemet där tider som dessa faktiskt till och med kan ha hjälpt till. En starkare nisch med ett mer hållbart varumärke tog sin form och Gigstr tog chansen att växla upp.

”Distansarbetets intåg gör dessutom att företag blivit mer öppna för nya sätt att jobba och samarbeta. Man kan nu hitta spetskompetens till projekt över hela världen och samtidigt tillgodose de gigande generationernas krav på flexibilitet.”

Rasmus Solholm, CEO och grundare av gigekonomibolaget Gigstr

Idag har Gigstr återhämtat sig och vidareutvecklat organisationen, främst mot IT och tech. Områden som de såg stått stadigt och som de valt att rikta sig mot för att kunna sprida matchningserbjudanden till flera branscher. När de flesta arbetena omvandlades till det digitala så Gigstr sin chans att kunna erbjuda precis det som behövdes, gigekonomi.

Contact

Jakobsbergsgatan 13

111 74 Stockholm

Box 3902

 

Telefon: +46 8 124 56 100

E-post: info@peqab.se

Contact

Jakobsbergsgatan 13

111 74 Stockholm

Box 3902

 

Telefon: +46 8 124 56 100

E-post: info@peqab.se

English