Ny naprapat-stjärna hos Boost Health Club

Portföljbolaget Boost Health Club anlitar ytterligare en naprapat som utför naprapat- och massagebehandlingar samt hälsotester, då förfrågan ökar.

Hög efterfrågan om naprapatbehandlingar

Boost Nacka Strand utökar med ytterligare en naprapat. Efterfrågan på naprapati är stor, och därför har de valt att komplettera valmöjligheterna och utöka tiderna. De erbjuder alltifrån vanlig naprapat-behandling och friskvård till kroppsanalyser och hälsotest, med behandlingsmetoder som massage och triggerpunktsbehandling.

Glada över nya tillskottet

Boost är mer än bara ett vanligt gym, och att erbjuda naprapati på anläggningen känns som en självklarhet för att uppnå målen för vad som kan kalla sig ett exklusivt gym. Intresset av naprapatbehandligar växte och att ytterligare anställa var ett självklart steg i utvecklingen. Linda Fuller, Leg. Naprapat och medicinskt ansvarig på Boost Sweden, är nöjd med sin nya kollega.

Leg. Naprapat - Evelina Lannebjer

Det nyaste tillskottet är Evelina Lannebjer. Med en examen från Naprapathögskolan år 2016 och vidareutbildning inom bland annat mammamage, dry needling och styrkelyft kliver hon in på anläggningen, redo för att behandla nya kunder. Hon har stor passion och kunskap vad gällande naparapi, idrott och hälsa, och har dessutom tidigare spelat basket på elitnivå samt i juniorlandslaget. Välkommen Evelina – med sin härliga energi, positivitet och glädje kommer hon att passa in på Boost Nacka Strand alldeles utmärkt.

Contact

Jakobsbergsgatan 13

111 74 Stockholm

Box 3902

 

Telefon: +46 8 124 56 100

E-post: info@peqab.se

Contact

Jakobsbergsgatan 13

111 74 Stockholm

Box 3902

 

Telefon: +46 8 124 56 100

E-post: info@peqab.se

English