Veddestagruppen nu i Arlandastad

Ny adress för Veddestagruppen

Under våren 2020 valde Veddestagruppen att  lämna de tidigare Rosersbergområdet för att istället placera sina fyra dotterbolag i en och samma lokal. De fyra bolagen Veddesta Distribution, Veddesta Transport, Multi Logistik och Bemanningsstyrkan är nu strategiskt samlade i ett och samma hus.

Goda förbindelser

Det är inte av slumpen som Veddestagruppen har hamnat i just Arlandastad, då det är många etablerade logistikcentrum som har samlats på samma område. Goda kommunikationer och förbindelser utger området en utmärk plats för Veddestagruppen att växa på. Med en yta på 25 000 kvm i nybyggda lokaler har Veddestagruppen givit sitt företag goda förutsättningar för att bibehålla och öka god och effektiv logistik.

Logicenter i Arlandastad

Det var under våren 2019 som Stockholms företaget Logicenter smällde upp sina lokaler taktiskt placerat i Arlandastad. Ledande inom logier på nordisk marknad har företaget goda och moderna lösningar. Det utvalda området är en snabbväxande samlingsplats för logi. Med sin närhet till Stockholm och Mälardalsregionen med E4an, Arlanda och Ostkustbanan i anslutning, utgör sig området att vara mycket attraktivt.

”Flytten till Arlandastad är något vi ser på med stor tillförsikt. Att samla alla våra bolag under samma tak är något vi tror starkt på. Vår nya fastighet ligger i ett mycket attraktivt läge och kommer att vässa vårt erbjudande ytterligare”

Jonas Eriksson VD, Veddestagruppen

Contact

Jakobsbergsgatan 13

111 74 Stockholm

Box 3902

 

Telefon: +46 8 124 56 100

E-post: info@peqab.se

Contact

Jakobsbergsgatan 13

111 74 Stockholm

Box 3902

 

Telefon: +46 8 124 56 100

E-post: info@peqab.se

English